Mindfulness Dager – Juni

Når:
20/06/2015@09:30-16:00
2015-06-20T09:30:00+02:00
2015-06-20T16:00:00+02:00
Hvor:
Nordahl Bruns gate 22
0165 Oslo
Norge
Pris:
NOK100/døgn, pluss frivillig gave til læreren. Påmelding frist før 18. juni.
Kontakt:
Gaëlle

Portrait Phap AnLør og søn 20. og 21. juni (Oslo og Drammen)
Oppmerksomhetsdager/ retreat med Thay Phap An – leder av Plum Village-senteret i Tyskland (EIAB) og en erfaren og ydmyk dharmalærer – på engelsk. Trolig kommer også 8 andre munker og nonner, kanskje også flere gjester (vietnamesisk-språklige praktiserende fra Tyskland).

Disse besøker Drammensområdet 17.-23. juni, med retreat/to oppmerksomhetsdager i Oslo i helga. En anledning til ikke bare å oppleve Thay Phap An, men å praktisere i vår tradisjon i en stor gruppe! Virkelig kjenne på fellesskapet av folk som praktiserer sammen; munker, nonner, lekmenn og lekkvinner. Dermed levendegjør vi Thich Nhat Hanhs visjon om en “Four-fold sangha” også her i Norge. Det blir raust med hjerterom, selv om det kan bli litt trangere med husrom enn mange av oss er vant til. Vi kan øve “going as a river.”

Registrer

 

Følg med på nettsidene, vi vurderer om vi trenger større lokaler enn i Grønlandsleiret. Tilbud om å hjelpe til mottas med takk, særlig med overnatting for folk som snakker hovedsaklig vietnamesisk og tysk.

Hva er egentlig en god måte å leve på?
Ingen kan gi oss oppskriften. Men har vi det stadig travelt og sjelden stopper, får vi ikke utforsket dette og retningen for våre liv blir lett drevet av andres forventninger og dagliglivets press. Disse to dagene inviteres vi til å stanse opp, sitte sammen i meditasjon, gå i meditasjon, samtale i rolig tempo, følge pusten. Gi oss selv en liten ferie. Slik kan vi oppdage mer av hva vi ønsker for vårt eget liv og utforske hva det neste skrittet kan være for oss. Thay Phap An er en av de mest erfarne elevene til Thich Nhat Hanh. Selv har han opplevd både krig og å få doktorgrad, og er en varm, klok og ydmyk leder av Thich Nhat Hanh-senteret i Tyskland: European Institute of Applied Buddhism (eiab.eu). Han vil sammen med andre munker og nonner fra European Institute of Applied Buddhism (eiab.eu) lede et retreat i regi av Dharmagruppa (fellesskapet av meditasjonsgrupper i Thich Nhat Hanhs tradisjon i Norge).

Åpent for nye og dem med erfaring i meditasjon.

Vennligst ta med mat til felleslunsj hvis du har mulighet til det.

Ta gjerne kontakt med Frauke (frauke.weber@hotmail.com) hvis du har spørsmål.

Påmelding frist før 18. juni.

Registrer

 

Comments are closed.