Vinter-retreat med Thay Doji

Når:
15/02/2019@15:14-20/02/2019@16:14
2019-02-15T15:14:00+01:00
2019-02-20T16:14:00+01:00
Hvor:
Aarholt-tunet Gjestegård
Årholtveien 80
3160 Stokke

NB: Retreat er dessverre fullt og påmelding stengt

 

Thay Doji er en dyp, varm og respektert lærer og munk. Han har undervist i Europa, Israel og USA i mange år med fine blandinger av fysisk praksis, stille meditasjon og samtale. Han har kommet jevnlig til Norge de siste årene, og tilbyr denne gangen en av sine særegne fordypningsretreat. Dette retreatet er et fordypningsretreat for folk som allerede har erfaring med meditasjon og mindfulness. Den første dagen (fre kveld og lør) blir det gitt introduksjon og instruksjon i sitte- og bevegelsesøvelser slik at man senere kan bruke dem på egenhånd. Dette er åpent for alle.

De neste fire dagene (søn-ons) blir det lagt vekt på forståelse for både fellesskapet og ens egne behov i praksisen, med halvannentimes øvingsøkter der hver skifter mellom ulike øvelser etter eget behov. Dette er en fin måte å fordype sin praksis på. Muligens blir disse dagene i stillhet utenom en times samtale per dag. Alle som er med etter lørdagen må forplikte seg på å delta hele retreatet. Planlegg derfor å bruke helga og de tre ukedagene (man-ons) på dette; sjekk i god tid med familie og arbeidsgiver om dette blir mulig. Hovedretreatet varer i 5 dager (fre-ons). De som ikke kan holde av alle de fem dagene, kan være med fredag til lørdag.

Stedet: Aarholt-tunet gjestegård i Stokke, Vestfold. Besøk deres hjemmeside på:  aarholt-tunet.no

Tider: Kort retreat: Fredag kveld – lørdag ettermiddag Langt retreat: Fredag kveld – onsdag ettermiddag

Reise: Tog til Stokke eller Tønsberg og buss videre. Mer info kommer snart.

Påmelding og betaling fra 2.12.: 3000 kr for 5 dager. Påmelding for to dager, innen 1. februar: 1000kr.

Deltakeravgiften inkluderer undervisning, vegetariske måltider og overnatting. Ta med sengetrekk/lakentøy, og hvis du kan, en pute/krakk for sittemeditasjon (si gjerne fra ved påmelding om du tar med pute/krakk).

Etter norsk lov har arrangøren ikke lov til å organisere giving av gaver. Hvis noen ønsker å gi dana (frivillig gave) pga sitt ønske om å hedre Thay Doji på den tradisjonelle måten, må de gi dette direkte til ham.

Språk: engelsk.

For påmelding og mer informasjon, kontakt oss på e-post: sraustefjord@gmail.com

Comments are closed.